Badrumsrenovering

Innan man sätter igång med en badrumsrenovering eller en köksrenovering för den delen så kan det vara klokt att kontrollera att allt är ok med avlopp och vatten som är indragen i bostaden. När allt är kaklat och klart så kan det bli kostsamt om något måste åtgärdas i efterhand.

Renovering av badrum

Som med det mesta som har med renovering att göra så gäller det att planera väl så att man inte missar något och att allt blir som det ska. Extra viktigt är det med badrum och kök som kanske kostar lite mer än annan renovering. Innan ni sätter igång med er badrumsrenovering så kan det vara klokt att kontakta Allmänna Rörjouren för konsultation och att de kommer och filmar avloppet för att säkerställa att allt är ok och att om något behöver åtgärdas så kan man göra det nu innan man påbörjar renoveringen.

Renovering av kök

Samma sak gäller här att kontrollera att allt är som det ska med vatten och avlopp. Det kan också vara så att ni vill flytta på diskbänk och behöver dra om vatten och avlopp och där kan även Allmänna Rörjouren hjälpa till med erfaren rörmokare och VVS-specialist. Vissa saker kan vara svåra att åtgärda själv och då är det tur att det finns erfarna hantverkare att vända sig till. När allt med vatten och avlopp är åtgärdat så är det bara att påbörja renoveringen av köket och få det till det drömkök som ni önskar.